Café hof van 't Rauw

Dromen, denken, durven, doen!

Dromen over hoe het zou zijn om in ons mooie Rauw een levendig eetcafé te mogen hebben. Dromen over een leuke en aangename plaats waar verenigingen kunnen samen komen. Een drank- en eetgelenheid voor jong en oud, waar het gezellig vertoeven is. Een plek voor wandelaars en fietsers om even te kunnen verpozen en te kunnen genieten van onze mooie natuur.

Denken over hoe we van het Hof van t Rauw een meerwaarde kunnen maken voor het leven dat in en rond ons dorp speelt.

Durven de stap te zetten in de horecawereld om onze droom te verwezenlijken.

Doen… Onze opening op 6 januari. Vanaf vrijdag staan we klaar om jullie hartelijk te ontvangen in ons vernieuwd eetcafé ‘Hof van ’t Rauw’. Dit is gelegen in het centrum van Mol-Rauw, vlak bij een openbaar speelplein en met ruime parkeermogelijkheden in de buurt.

 

We zien jullie snel,
Lotte en Ivan

Onze troeven

Wandelknooppunt

Café hof van 't Rauw bevindt zich tussen wandelknooppunt 66 en 61, en vormt hiermee een leuke uitvalsbasis, tussenstop of eindpunt voor uw wandeling.
Laat je betoveren door het mooie landschap dat de Molse meren te bieden hebben:

De mogelijkheden zijn alvast eindeloos!

Brochure Molse Meren - Kristalpad Brochure Merenpad Brochure Molse Meren - Rond de heide Brochure Molse Meren - De Maat

Fietsknooppunt

Fiets langs schaduwrijke dreven, heidelandschappen, kanalen en meren en bewonder de pure natuur van de Kempen vanop de fiets. Vrolijk huppelende konijntjes in de wei en het geluid van vogels op de achtergrond, dat is de Kempen in zijn meest zuivere vorm. Terwijl je op je fiets door de Kempen trekt en de frisse buitenlucht inademt, zul je merken dat je helemaal tot rust komt.

Café Hof van 't Rauw ligt aan fietsknooppunt 10 en vormt zo de ideale stopplaats voor uw fietstocht. Stippel zelf uw fietsroute uit via Fietsnet, of laat je verrassen door één van de vele uitgestippelde fietsroutes in de nabije omgeving.

Met zijn ligging op de grens tussen Bosland en de Kempen, ligt ook het bosrijke fietsgebied van Limburg binnen handbereik, met enkele hotspots die niet mogen ontbreken op uw fietsroute, zoals:

Laat je inspireren voor uw fietstocht op de website van Gemeente Mol, Bosland, visitlimburg.be en kempen.be.

Ruime parkeermogelijkheden

Met een parkeerkplaats tot 60 auto's op amper 100m van ons café Hof van 't Rauw, ben je altijd zeker van een parkeerplaats. Hierdoor is dit ook de ideale uitvalsbasis voor een wandeling in de onmiddellijke omgeving.

Speeltuin

Met de gemeentelijke speeltuin van Rauw op amper 50m afstand van ons café, kunnen uw kinderen ongestoord ravotten, zonder een straat te moeten kruisen om even op en af naar het Hof van 't Rauw te komen.

Social media
Openingsuren
MA 11u00 - 23u00
DI 11u00 - 23u00
WO GESLOTEN
DO 11u00 - 23u00
VR 11u00 - 24u00
ZA 11u00 - ??
ZO 11u00 - ??
lotte@hofvantrauw.be
0474 891270